I denne betænkning vil jeg vise dig, hvordan du kan finde disse indbringende handel muligheder med MetaStock. Du vil kunne gøre brug af teknikker som regel kun anvendes af professionelle forhandlere, som den Relative styrke sammenligning. Grundlaget for RSC (Relative styrke sammenligning) er fundet i sektoranalyse.
Hvad er aktiemarkedet sektoranalyse?
Aktiemarkedet sektoranalyse er en top down-stock valg metode. Aktiemarkedet sektorer, der forventes at excellere resten af markedet identificeres gennem metoder såsom den Relative styrke sammenligning, og derefter lagre fra disse sektorer er valgt. Ideen er at lagre valgt fra superior aktiemarkedet sektorer vil udføre på samme måde som deres sektorer. Dette følger princippet om, at pengene generelt løber fra præsterer områder af markedet for mere rentable områder, en sandhed, der har være testet af mange handlende.
“Mine undersøgelser har konsekvent vist at to lige så bullish diagrammer vil udføre langt anderledes, hvis man er fra en bullish sektor, mens de andre breakout er en bearish gruppe. Den gunstige diagram i gruppen bullish vil ofte hurtigt rykke 50 til 75 procent mens lige så bullish diagrammet i et bearish gruppe kan kæmpe for en 5 til 10 procent gevinst.”- hemmeligheder for Profiting i Bull og Bear markeder, Stan Weinstein, (McGraw-Hill 1992)
Hvordan kan du bruge Stock Market sektoranalyse inden for MetaStock?
At identificere aktiemarkedet sektorer der vil klare sig bedre end markedet; Du skal først sammenligne styrken af hver sektor mod en valgte marked indeks som S & P/ASX200 for det australske marked eller Straits Times indeks for Singapore. Når du har gjort dette, skal du rang aktiemarkedet sektorer og opdage, hvilke der klarer den stærkeste. Når de stærkeste aktiemarkedet sektorer er blevet identificeret, kan du se, hvilke værdipapirer er inden for sektorerne. Disse individuelle værdipapirer kan også placeres mod deres respektive aktiemarkedet sektor, der effektivt giver dig mulighed for at fremhæve de bedste resultater aktiemarkedet sektorer.
Relative styrke sammenligning (RSC) er den bedste måde at sammenligne styrken af et værdipapir mod et marked indeks. RSC sammenligner en sikkerhed prisændringen med af en “base” eller benchmark sikkerhed.
Når afbildet i et diagram, kan RSC linje fortolkes som følger:
-En stigende RSC angiver, at sikkerheden klarer sig bedre end den grundlæggende sikkerhed.
-En RSC, der bevæger sig sidelæns angiver, at begge værdipapirer udfører det samme.
-En faldende RSC angiver, at sikkerheden udfører mere dårligt end den grundlæggende sikkerhed.
Det er vigtigt at bemærke, at bare fordi RSC kan stiger i værdi, sikkerhed ikke er nødvendigvis stiger i værdi så godt. Denne stigning angiver kun, at sikkerheden klarer sig bedre end den grundlæggende sikkerhed. For eksempel, en sikkerhed kan være faldende i pris, men det må ikke være falling så hurtigt som den grundlæggende sikkerhed. Dette ville resultere i en stigende RSC. Omvendt, hvis RSC faldende sikkerhed kan ikke være at mindske i værdi; i stedet kan det være, at det er prisen stiger langsommere end den grundlæggende sikkerhed.
I de andet og tredje afsnit i denne artikel, vil du lære at bruge de forskellige funktioner i Metastock til at beregne RSC, og Find de bedste aktiemarked sektorer for at vælge værdipapirer fra.

MetaStock del 1: Relative styrke sammenligning (RSC) værktøjet centrale succes i Trading Stock Market sektorer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.