Arbejder inde i et kontormiljø kan være farlige for din arbejdsplads lykke. Faktisk, hvis du ikke er tilfreds med den fysiske arbejdsplads på dit nuværende job, har du masser af selskab. En nylig undersøgelse konstateret, at næsten tre fjerdedele (73%) af respondenterne følte på samme måde.

Det er noget, mange virksomheder tager til efterretning. Med flere mennesker bruger mere tid på deres kontor, bliver visuelle appel og fysiske komfort i deres arbejdsmiljø stadig vigtigere.

Hvor vigtigt?

Det er påvist, at korrekt udformet arbejdsområder kan øge medarbejdernes produktivitet, kreativitet og samarbejde. For at få til at ske, bygget en Connecticut-baserede selskab 85.000-square-foot, high-tech, åbne kontor komplet med stole og flytbart bord konfigurationer på hjul, ingen sengebåse og en roterende samling af kunst fra lokale kunstnere.

Åben dør-mindre politik

Medarbejdere på virksomheden, Vertrue Incorporated, kan stadig finde privatlivets fred for møder eller telefonsamtaler i separate “rolige værelser.” Men deres computere er forbundet til en “elektrisk ål,” et sæt sprang kabel ledninger, der strækker sig fra loftet og giver spænding til magten hver mobile arbejdsstation. Dette tillader dem at rulle op ved siden af deres kolleger for improviseret møder.

Og at åbne “dør-mindre” politik strækker sig hele vejen op til CEO Gary Johnson. “Det er en del af vores forpligtelse til at gøre dette et gladere, mere sjov sted at arbejde,” sagde han.

Overbevise din chef

Så hvordan får du din arbejdsgiver til at foretage ændringer? Og skal du stræbe efter den samme amning rum for ammende mødre, high-tech café byder på fladskærms-tv, og “komfortværelse” for syge medarbejdere, som Vertrue har valgt?

Eksperter siger, bør du overveje følgende tip:

• Udfører forskning på internettet på andre virksomheder, der har skabt åbne kontormiljøer.

• Bede din chef eller menneskelige ressourcer repræsentant for et privat møde at drøfte disse ideer.

• Oprette og distribuere en medarbejder undersøgelse, beder andre om deres forslag, hvor ændringer i Kontoret kan gøre dem gladere på jobbet.

Husk, den plads, du arbejder i kan påvirke det tempo, du arbejder på.

Hader dit arbejdsområde? Overbevise din chef til at ændre det kunne gavne alle

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.