Så nærmer tiden sig igen: d.29 november skyller Black Friday bølgen henover det prægtige danske land, og med i følgevandet finder vi et virtuelt og fysisk ocean af gode tilbud, billige priser og once-in-a-lifetime muligheder for endelige at købe sofaen, TV´et eller spillekonsollen som du har drømt om til en favorabel pris.

Men med alle de gode tilbud følger også en tydelig konsekvens: Tusinde ivrige købere der ligesom dig gerne vil have fat i de samme gode tilbud.

Derfor følger her en kort og nyttig guide til alle jer, der ønsker at overleve Black Friday, og samtidigt fange alle de gode tilbud!

Den tidlige fugl fanger stavblenderen

Vi kender vel alle det gamle ordsprog: ”Den tidlige fugl fanger ormen”, vis pointe på mange måder spejles i ”først til mølle” princippet.

Black Fredagstilbud er der adskillige tilbud, der varer hele dagen igennem, og som du har lige så gode muligheder for at købe, hvad enten du ankommer til butikken kl.9 om morgenen eller kl.22 om aftenen – visse butikker har endda tilbud som varer hele weekenden igennem.

Vi kender alle den pressede følelse der opstår, når man som interesseret køber finder en varer i tilbudsavisen, som man simpelthen bare må eje, men udbyderen har med sirlig skrift henover billedet skrevet: ”Kun så længe lager haves”.

Det kan derfor betale sig at være klar ved starthullerne på Black Friday, hvis man har nogle bestemte tilbud i sigtekornet: Særligt online, kan det betale sig at trække i pyjamassen og være klar ved tasterne når uret tikker over fra d.28 ved midnat. Mange netbutikker åbner for deres salg allerede der.

Bevar roen og pas på dig selv!

Selv i lille Danmark er det på Black Friday pludselig tydeligt, at vi trods en mindre befolkning end mange andre lande, alligevel kan smide nogle enorme folkemængder på gaden, når det danske folk går ”shop-amok”.

Der er pludselig forfærdeligt mange mennesker i de danske indkøbscentre og på gågaderne, når ”den sorte bølge” rammer Danmark.

Det er let i virvaret af mennesker at miste besindelsen: Særligt da der på denne dag kan være andre, der ikke er lige så gode til at følge ovenstående råd.

Bevar roen i menneskemængden og pas på dig selv! Black Friday er en dag der skal fejres, og som skal nydes i fulde drag – grib muligheden for at tage afsted til den lokale gågade eller shopping center med familie og/eller venner, og brug alle de hårdtjente kroner du sparer på at købe tilbud, til en lækker middag. Gør noget ud af dagen!

Sådan overlever du Black Friday – og fanger de bedste tilbud