Det er tid igen, 15 April skat deadline er truende stort. Hvis du er ligesom de fleste mennesker, ikke har du samlet alle dine poster, skat, endsige fyldt dit afkast.

Før du grave og få startet, benytte lejligheden til at første revision en liste af få skattefradrag som du kan være berettiget, hvis du itemize fradrag, men de fleste mennesker overser. Mange af disse fradrag er underlagt forskellige begrænsninger, så overveje at få professionel hjælp fra din skatterådgiver og revisor til at bestemme, hvilke fradrag du kvalificerer dig til og hvilke elementer gælder for din særlige omstændigheder. Husk, der er hundredvis af fradrag i hele skattelove; mange af dem kan være ganske obskure, men også ganske indbringende. Her er syv almindeligt ubesvarede fradrag til at holde toppen af sind:

Punkter på refinansiering: renten er så lav i 2003, var der en stor refinansiering aktivitet. Point, du betaler for at refinansiere dit hjem kan blive trukket ratably over livet af det nye lån. Desuden, alle unamortized punkter på gamle refinansiering fratrækkes i år, hvor den nye refinansiering.

Sundhed forsikringspræmier: Enhver sundhed forsikringspræmier du betaler, herunder nogle langsigtede pleje præmier baseret på din alder, er potentielt fradragsberettigede. Lægeudgifter nødt til at nå frem til 7,5% af din justeret bruttoindkomst, før de give dig nogen skattefordel. Selvstændige erhvervsdrivende kan fradrage 100% af sundhed forsikringspræmier betalt for sig selv, deres ægtefæller og deres pårørende.

Non-Cash velgørende bidrag: Hvis du har brugt din kontokort for bidrag til velgørenhed, Husk at fradraget er tilladt i år, du har foretaget afgiften, ikke når du faktisk betaler regningen. Også, kan du afskrive visse out-of-pocket udgifter relateret til velgørende aktiviteter. Vurdering gebyrer betalt værdi ejendom doneret til velgørende organisationer kan tages som et diverse fradrag under 2% gulvet på diverse fradrag.

Højere uddannelse udgifter: Hvis din justeret bruttoindkomst var ikke mere end $65,000 ($130.000 til gift, arkivering i fællesskab) i 2003, kan du få en over-the-line fradrag for så meget som $3.000 for enhver videregående undervisning og gebyr regning du betalt. For 2004, kan fradrag være så meget som $4.000. For dem på højere justerede brutto indkomster grænser ($80,000 enkelt, $160.000 gift arkivering i fællesskab) er fradraget begrænset til $2.000 for 2004. Dette fradrag skal koordineres med andre uddannelse kreditter og besparelser køretøjer.

Arbejdsrelaterede udgifter: Kan du afskrive mange arbejdsrelaterede og arbejde-søgning udgifter, såsom uddannelse, der vedligeholder eller forbedrer dine færdigheder, visse forretningsfunktioner, afgifter til arbejdskraft fagforeninger, celle foretage en opringning afskrivning, visse udgifter til at søge efter job i din nuværende besættelse, herunder vikarbureau gebyrer, resum forberedelse og rejseudgifter (lokale og udenbys) og rengøring og tøjvask regninger når du er på forretningsrejse. Arbejdsrelaterede udgifter er underlagt 2% gulvet på diverse fradrag. Hvis du køber en ny SUV til virksomhedsbrug, der vejer mere 6.000 pund, og filen skema C eller andre business selvangivelse kan du desuden tillades at afskrive det fulde beløb (op til $102.000 i 2004) i et år som en virksomhed bekostning underlagt begrænsninger.

Rent brændstof fradrag: Hvis du ikke er i markedet for en stor SUV for business, du stadig kan få fradrag for din personlige bil, en anden over-the-line fradrag på op til $2.000 for 2003 ($1.500 for 2004) af udgifterne til køb af et rent brændstof køretøj eller en bil, der bruger en væsentlig kilde til energi end benzin. Det omfatter hybridbiler, såsom Toyota Prius, Honda Insight, og Honda Civic Hybrid. Du få fradrag i år du begynder at bruge bilen, og du skal være den oprindelige ejer.

Investeringer og udgifter, skat: ud over at glemme at fradrage skat-forberedelse gebyrer og del af din juridiske, regnskabs eller finansielle planner gebyrer, der vedrører skatteplanlægning, mange mennesker savner fratrække investeringer udgifter. Disse omfatter visse gebyrer til din bankrådgiver og/eller mægler og visse IRA gebyrer kan du betale direkte. Det kan også omfatte kilometertal for møder og langdistance opkald til din rådgiver eller mægler. Dont glemmer at medtage fradrag for omkostninger for din investering publikationer eller abonnementer, sikkerhedsboks kasser bruges til investeringer-relaterede dokumenter, disse fradrag er under 2% gulvet på diverse fradrag.

De syv dødbringende skat synder: Almindeligt savnet fradrag

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.