Mange mennesker i dag er på udkig efter livrente hjælp. Den største udfordring synes at være, at de fleste af hjælp er forudindtaget. Hvad vil jeg sige? Jeg mener, at der altid er en interesse for den person, der hjælper dig med din livrente. De er ude på at sælge dig noget, så du ved ikke, hvis de gør det i din bedste interesse eller for deres.
For eksempel, lad os sige, du var på udkig efter en fast livrente. Hvis du arbejder med en agent, der har en bias i retning af variable livrenter eller bliver betalt mere for sælger variable livrenter, kan du ende med noget, der ikke passer til dine behov. Også, hvis du ender med en bankmand eller finansiel rådgiver, der ikke gør et godt stykke arbejde på at løse dine økonomiske behov og bekymringer, du kan ende med investering i dag i stedet for den investering, der er rigtige for dig. Og når du er klar over det, kan det være for sent.
Så hvordan får du hjælp med din livrente? Først og fremmest skal du hjælpe dig selv. Hvad er virkelig god er at tage opgørelse over hvor du er i øjeblikket, og hvor du ønsker at være. Kig på din nuværende investeringer og dine mål. Tage et øjebliksbillede af din økonomiske situation. Dette lyder måske elementært men de fleste mennesker gør det ikke. Men vigtigste er at gøre det, før du søger hjælp fra en ekstern kilde.
Se, er årsagen enkel. Jo mere du kender går i, jo bedre chance for at du får hvad du ønsker. Gør din finansielle lektier er en afgørende brik for at få den rette hjælp. En god finansiel rådgiver vil bede dig om at hjælpe ham med at forstå du så du kan hjælpe ham til at hjælpe dig. Det er afgørende for din økonomiske fremtid. Få hjælp med din livrente eller dine investeringer betyder at hjælpe dig selv først.
Det vigtigste aspekt af dette kommer på et tidspunkt, du skal foretage en økonomisk beslutning om din livrente eller dine investeringer. Hvis du ved hvad du vil, vil du kunne finde ud af, hvad du ikke ønsker. For eksempel, hvis du ønsker sikkerhed af hovedstolen og konsulenten tilbyder dig en variabel livrente, kan du nemt sige nej fordi du ved, at der ikke vil passe dine mål. Også, modsat er tilfældet. Hvis du ikke ved, hvad du vil, du kan vide, hvad du ikke ønsker, og det kan være et godt sted at starte.
Den nederste linje er livrente og investeringer hjælp begynder med dig selv. Forstå din økonomiske situation, din tidsrammer, dit behov for likviditet og dine mål. De specifikke investeringer og livrenter, du vil bruge til at opnå dine mål vil komme andet. Jo mere du hjælpe dig selv, jo mere sandsynligt er det, du vil ende med den rigtige livrente. Held og lykke og husk…
Uvidenhed er ikke lyksalighed…

Livrente hjælp

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.