De ankommer i din mail – en iøjnefaldende søger mail stykke fra nogle “officielle leder” banken hævder, at du har godkendt forud for et Mastercard eller VISA kreditkort.

Selvfølgelig, behøver du ikke at have nogen kredit. Du kan endda have dårlig kredit eller bare har indgivet konkursbegæring eller selv blive bedømt som en “langsom indbetaler.”

Det er ligegyldigt, fordi disse virksomheder ønsker at give dig en chance! Disse virksomheder ønsker at gøre det nemt for dig at få et kreditkort, fordi de kun vil have dine penge!

Hvordan ting virker er, at du skal sende $35 at modtage et program, der giver dig med et navn og adresse liste over bankerne villige til at give dig et VISA og/eller Mastercard uden nogen kreditgodkendelse.

Det er en hård pris at betale for et ark papir, ikke du tror?

De instruktioner, der kommer med programmet vil lade dig vide, hvordan ordningen fungerer.

Du skal åbne en bankkonto med bank når banken godkender du.

Big deal!

De gør det synes at du har vundet nogle konkurrence eller noget, og mennesker vil føle sig “god inde”, en person har godkendt dem.

Men det er ikke alt…

Det mindste beløb du skal indbetale er $200, men du kan indbetale så meget som du ønsker.

Til gengæld får du et Mastercard eller VISA kreditkort med et kreditmaksimum op til det beløb, du indbetaler.

Wow!

Hvad en stor ære!

Dette er ingen pause! Tænk over det. Hvis en fremmed gav du $200 at holde for ham, indtil fredag ville du føle dig sikker i give dem en $200 lån? Jeg mener, det er deres egne penge, du har fået. Hvis de standard, har du fået det fulde beløb til at afbetale lånet. Det tager en snoet sind at tage $200 fra dig, give dig $200 kredit med dine egne penge plus opkræve dig astronomiske renter bare at tage penge fra din hånd og give det tilbage til dig.

Det er sindssyg!

Selvfølgelig, for at bekæmpe denne sindssyge, hævder de store og vidunderlige banker at hjælpe med at løse din kredit rapport. De siger, at hvis du fastholder betalinger på en korrekt måde, disse oplysninger vil blive rapporteret til kredit-bureauet.

Ja, højre!

Når Shell kalder kredit-bureauet til at kontrollere din kredit for en gas kreditkort, viser din rapport 47 misligholdte lån og en konkurs.

Men der er et selskab, som du foretager betalinger til tiden. Big deal. Tror du ikke resten af dit dårlige kredit vil stadig være den afgørende faktor i Shells endelige beslutning. Du vil vædde på du bunden dollar!

Kig på dette: banken gør penge fra renter af din indbetaling.

Banken gør også penge ved at opkræve dig 18-22% interesse for retten til at bruge deres Mastercard eller VISA. Plus banken er sikret deres penge, fordi hvis du ikke betaler til tiden, de tager penge ud af den bankkonto, du har åbnet med dem sammen med nogen interesse, du har akkumuleret.

Hvorfor ønsker alle med $200 at deponere et kreditkort med en $200 grænse?

Hvis du har $200 og vil købe en vare for $200, gå ud og købe det. På den måde, ejer du det lock, stock og tønde. Ingen interesse, ingen betalinger, intet besvær! Plus, plejer du skylder din sjæl til selskabet store form af tale.

Kredit er selvfølgelig en vidunderlig ting, hvis du bruger det intelligent.

Jeg kender mennesker, der opkræver $100 i begyndelsen af måneden og bruger denne $100 til at gøre $300. Det er gratis penge i 30 dage. Derefter, når regningen kommer, de straks betale hele balancen og komme ud duftende som en rose med $200 til gode.

Eller hvad med den legendariske direkte markedsføring millionær “Harv T. Eker”, der brugte sit kreditkort til at købe en “nær-konkurs” business for $2000. Inden for et år vendte han virksomhed rundt i en multi-million dollar selskab.

Nu er intelligens!

På den anden side kræves kredit også i visse tilfælde for at etablere slagkraft. Du kan ikke kalde en telefon så medmindre du kan oplade køb på dit kreditkort. Det forsinker du får elementer, du vil nu. Jeg tror, det er en bumer for nogle folk derude med ingen kreditkort.

(c) direkte-kredit-Card.com – alle rettigheder forbeholdes

Kreditkort fælder: Hvordan at spotte dem på stedet!

One thought on “Kreditkort fælder: Hvordan at spotte dem på stedet!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.